Behandlingsformer

Behandlinger

En hverdag uden smerter

Hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus tilbyder vi mange forskellige behandlinger. Gennem dine ønsker og interesser finder vi i samarbejde frem til netop den behandling, du har behov for, så du igen kan genoptage en smertefri hverdag.

Uanset om dine smerter er arbejds- eller fritidsrelaterede, kan den rette fysioterapi lindrer dine smerter. I en tæt dialog med fysioterapeuten får du råd og vejledning til, hvordan du undgår, at smerterne fremkommer igen. Målet for behandlingen kan være at komme tilbage til arbejde, fritidsaktivitet eller bare at kunne udføre en bevægelse uden smerte.

Behandlingsforløbet

En behandling hos os vil altid indeholde en grundig undersøgelse af dine symptomer ved et interview om din nuværende og evt. tidligere sygehistorie samt fysiske tests og undersøgelser. Den samlede undersøgelse danner grundlag for en diagnose og planlægning af behandlingsforløbet, hvor løsningen kan være en eller flere behandlingsmetoder.

Vores brede felt af kompetencer gør, at vi tilbyder mange forskellige behandlingsformer. Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt behandling: