Behandlingsformer

Genoptræning

Hvorfor er genoptræning nødvendig?

Genoptræning anvendes oftest af mennesker, der af en eller anden grund har fået nedsat deres fysiske form, eksempelvis efter en skade eller en operation. Formålet med genoptræning er, at du skal opnå den samme grad af funktionsevne som inden operationen eller skaden opstod.

Hvis du har været indlagt på sygehuset, er genoptræningen måske allerede startet. Hvis genoptræningen skal fortsætte efter indlæggelsen, varetager vi forløb med patienter, så de kommer bedst muligt videre.

Vi er godkendt til at varetage genoptræning af ortopædkirurgiske patienter

På klinikken varetager vi både genoptræning af sports- og idrætsskader og kommunal genoptræning for ortopædkirurgiske patienter, som er blevet udskrevet fra sygehuset.

Har du en genoptræningsplan fra sygehuset eller på anden vis været i berøring med sygehuset, kan du vælge os som genoptræningssted.

Genoptræning efter amputation

Hvis du har fået foretaget en amputation, hjælper vi med genoptræningen. Vi laver en individuel undersøgelse af dig, og dernæst udarbejder vi en træningsplan. Du kan eventuelt også komme på et hold, hvor der gennemføres fælles holdtræning.

Vi hjælper med genoptræningen

Ligegyldigt hvilket genoptræningsforløb du skal igennem, hjælper vi dig i gang. Vi udarbejder en personlig genoptræningsplan, da genoptræningen kan være meget individuel.

Du er velkommen til at komme til en konsultation på vores klinik i Aalborg. Vi har kunder der kommer fra hele Nordjylland, som følger vores forskellige genoptræningsprogrammer.