Behandlingsformer

TRX træning

Hvad er TRX?

TRX er en helt ny træningsform, hvor man anvender sin egen kropsvægt til at træne styrke, stabilitet og smidighed. TRX kan bedst beskrives som funktionel slyngetræning med egen kropsvægt.

TRX står for Total body Resistance Excercise og blev oprindeligt anvendt i militæret, da denne træningsform er yderst effektiv, dog uden at kræve særligt meget udstyr. TRX kan udføres på alle niveauer – ligegyldigt hvilken form, du er i.

Med TRX er det muligt at træne præcis den muskelgruppe, du ønsker. Ved at indstille remmene er det muligt at justere kroppens position, så øvelserne enten gøres sværere eller lettere. TRX er altså kort sagt en ideel træningsform for alle – unge som ældre.

Vores TRX-hold

Hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus starter vi med vores erfarne TRX-træner nu to TRX-hold. På holdet har vi fokus på  lindring af forskellige sygdomsgrupper, eksempelvis livsstilssygdomme, diabetes, KOL og hjertekarsygdomme.

Efter sommerferien 2016 starter vi endnu et TRX-hold. Dette hold er for alle, der har lyst til at forbedre deres styrke og kondition gennem effektiv core-træning. Der vil være individuelle tilpasninger undervejs, men holdet fokuserer primært på styrke og stabilisering af rygsøjle, skulder og knæ.

Kontakt os for mere information om TRX

Vil du mere om TRX som træningsform eller har du spørgsmål til vores hold, så kig forbi vores klinik i Aalborg eller kontakt os på telefon 98 13 32 80 eller e-mail [email protected].

Vi hjælper patienter i hele Nordjylland. Har du behov for anden fysioterapeutisk behandling er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte klinikken for en uforpligtende samtale.