Behandlingsformer

Behandling af børn

Behandling af børn

På vores klinik foretager vi undersøgelser samt behandlinger af børn, så deres funktionsevne vedligeholdes/forbedres. Vi tager altid udgangspunkt i det individuelle barn samt barnets fysiske bevægelse og aktivitet. Vi kan blandt andet hjælpe barnet med:

  • Forbedre og udvikle barnets motoriske færdigheder
  • Øge barnets kropsbevidsthed
  • Genoptræning efter skader og operative indgreb

Når vi får barnet ind på klinikken undersøger vi det grundigt, så vi sikrer, at vi giver den rette behandling eller laver det rigtige træningsprogram.

Behandling af børn med torticollis

På klinikken har vi stor erfaring med behandling af børn med torticollis. Vi vejleder forældre i forebyggelse af fejlstilling i nakke og hals hos spædbørn.

Hvad skal du gøre som forælder?

Vores dygtige fysioterapeuter vejleder altid forældrene i, hvordan de kan hjælpe barnet hjemme, så barnet opnår en bedre behandlingsproces. Derudover instruerer vi forældrene i relevante tiltag og aktiviteter de kan foretage med barnet. Hvis det er nødvendigt, udarbejder vi også materiale, så pædagogerne i institutionerne kan sættes ind i behandlingen af barnet.

Kontakt vores klinik i Aalborg hvis du vil vide mere

I rigtig mange tilfælde kan en fysioterapeutisk udredning/behandling bidrage til at barnets fysiske form forbedres samt behandles på den rigtige måde. På vores klinik i Aalborg behandler vi børn fra hele Nordjylland.