Behandlingsformer

Behandling af sportsskader

Hvorfor opstår sportsskader?

I dag dyrker mange mennesker fysisk aktivitet i form af sport. I den forbindelse er der altid risici for skader. Sportsskader kan opstå ved alle former for sport og ses især i form af:

  • Knæskader
  • Skulderskader
  • Lyskeskader
  • Hofteskader
  • Fod- og ankelskader
  • Albueskader

En hurtig og korrekt behandling af din sportsskade er afgørende for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sportsgren. Fysioterapeutisk genoptræningsbehov og behandling kan i mangle tilfælde afhjælpe skader, så du slipper for at skulle gennemgå en operation. Vores specialiserede og uddannende fysioterapeuter tilbyder dig en individuel undersøgelse og vurdering, så du slipper ud af dine smerter hurtigst muligt.

Hvordan foregår genoptræningen?

Efter en grundig individuel undersøgelse og udredning af skaden udarbejder vi en plan for din behandling og genoptræning. Træningen foregår på tre niveauer vurderet ud fra din stabilitet og styrke af det skadede område. Træningens formål er primært med fokus på tilbagevenden til egen idræt og fortsat skadesfrihed. Til sidst udfører vi en række specifikke og funktionelle tests i forhold til genoptagelse af din idræt. Til slut vil du blive informeret om forebyggelse af eventuelle reskader, så du undgår at skaden vender tilbage.

Behandling af sportsskader i Aalborg?

Har du været ude for en sportsskade er vi veluddannede til at varetage netop din situation. Vi har kendskab til den aktuelle aktivitet og kan derfor undersøge din skade, analysere bevægemønstre, vurdere skadens omfang og alvorlighed samt planlægge og vejlede dig til igen at kunne dyrke din sport. Ønsker du en samtale med en af vores fysioterapeuter eller er du interesseret i behandling, er du meget velkommen til at kigge forbi vores klinik i Aalborg eller kontakte os på telefon 98 13 32 80 eller e-mail [email protected]. Vi hjælper kunder i hele Nordjylland.