Behandlingsformer

Styrketræning

Hvilke former for styrketræning tilbyder vi?

Der er mange fordele ved at træne styrketræning sammen med en fysioterapeut og ikke bare gå til projektet alene i et fitnesscenter.

Lider du af en gammel skade, er din krop særligt udsat nogle steder, er du nybegynder eller har du mange års erfaring med styrketræning, men vil gerne finjustere? Alle disse årsager er gode grunde til at opsøge styrketræning ved en fysioterapeut, da dit forløb bliver tilrettelagt til dig, du får hjælp undervejs, din krops styrker og svagheder tilgodeses, og du vil opleve resultater meget hurtigere med et program fremfor selv at gå i gang.

En fysioterapeut kan hjælpe med at lave en specifik indsats på en muskelgruppe eller målrette træningen mod en særlig funktion, som har brug for rehabilitering.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det er vigtigt at være opmærksom på, om du går for hurtigt frem. Med styrketræning sammen med en fysioterapeut, kan du være sikker på, at din krop og dit sind ikke overbelastes af træningen. Det er nemt at gå for hurtigt frem og presse kroppen længere end den er klar til, og det er her, der er risiko for skader.

Har du først en skade, vil det ofte tage lang tid at komme over den igen, og det er derfor en god investering at sikre et solidt og godt tilrettelagt skema, der tilgodeser dine evner og dit niveau.

Hos en fysioterapeut kan du få hjælp til, hvilke øvelser, der kan gavne dig og din krop, du kan få hjælp til at vælge, hvor meget vægt, du skal bruge og du har altid én at spørge, hvis du er i tvivl om noget.

Vil du prøve styrketræning hos en fysioterapeut?

Hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus har vi et dejligt center med rehabiliteringsudstyr og materialer, som sikrer dig en god og varieret træning.

Vi har dygtige og erfarne fysioterapeuter, der kan hjælpe dig og guide dig til den bedste træning, så du opnår dine mål, uanset hvad de er.

Vores center ligger centralt i det Nordjyske, midt i Aalborg, så du nemt kan komme til din træning.

Læs mere om os her på vores hjemmeside, ring på telefon: 98 13 32 80 eller skriv på mail: [email protected] og hør mere om vores tilbud om styrketræning.