Facebook Nyheder

Fysioterapi Aalborg

Telefon: 98 13 32 80

Mandag - onsdag: 7.00 - 20.00

Torsdag - fredag: 7.00 - 18.00

E-mail: fysio@sundhedenshus.dk

Pilates

Hvad er pilates?

Pilates er en blid, men yderst effektiv træningsform. Den er udviklet af Joseph Pilates, som sætter fokus på at blive bedre til at kontrollere kroppens bevægelser og dermed undgå overbelastning.

Der er i konceptet primært fokus på muskelkorsettet, som består af bækkenmuskulatur og de dybe mave- og rygmuskler. Ved træning af disse muskler øger man chancen for en sund og afbalanceret holdning.

 

Hvorfor er pilates godt?

Pilates er en god træningsform, da du igennem træningen styrker både små og store muskler. Pilates styrker ligeledes kroppens svage led.

Pilates er især velegnet til genoptræning efter skader eller operation. Derudover giver træningen også en god modvægt til de mange uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, som de fleste er ude for hver dag.

Pilates er en meget skånsom træningsform, og alle uanset alder, køn og skader m.m. kan deltage i træningen.

 

Kom med til træningen

Hvis du gerne vil i gang med pilates træning, skal du kontakte os på telefon 98 13 32 80. Træningen foregår i klinikkens træningssal i Aalborg hvor mange af vores kunder fra hele Nordjylland kommer. Træningen varetages af autoriserede fysioterapeuter, som desuden er uddannet pilates instruktører.

Behandlingsformer

Fysio Flow

Fysio Flow hold Kender du fornemmelsen af at skulle varmes op og strækkes i… læs mere

Ryghold

NYT RYGHOLD v/ Bjørn Krogh Binderup Rygholdet er for dig der: • Har smerter… læs mere