Holdtræning

Hold & tilmeldning

GLA:D-hold - til dig med smerter i knæ eller hofte

Denne træningsform henvender sig til dig, der har artrose i knæ og/eller hofte. Bjørn Krogh Binderup og Niklas Diget hjælper med at mindske symptomer og forbedre funktionen i dine led. Du kan læse mere om GLA:D-konceptet her

Tilmelding skal ske via henvendelse på: 

Priser: 
2148,39,- med henvisning
2.500,- uden henvisning

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

TRX-træning

Vores erfarne TRX-træner Niklas er centrum for TRX-holdtræning. Holdet er for alle, der vil forbedre deres styrke og kondition gennem effektiv træning. Niklas hjælper dig med individuelle tilpasninger undervejs, mens det primære fokus vil være på styrke og stabilisering af rygsøjle, skuldre og knæ.

Træningen finder sted mandage fra 17.00-18.00 og onsdage fra 19.00-20.00. Holdet koster 850,- for 10 gange træning.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Pilates

Trænger du til, at styrke muskelkorsettet? Pilates er en blid men effektiv træningsform, som styrker hele kroppens muskulatur. Træningen varetages af en autoriseret fysioterapeut. 

Tilmelding kan ske løbende.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Ryghold

RYGHOLD v/ Bjørn Krogh Binderup

Rygholdet er for dig der:

• Har smerter i ryggen

• Ønsker at forebygge og styrke din ryg

På rygholdet vil du lære, hvordan din ryg kommer til at fungere bedst muligt gennem undervisning i styrketræning, stabilisering af muskler på for- og bagside af rygsøjlen samt ergonomi.

Træningen vil foregå i vores velindrettede træningssal med anvendelse af store bolde, måtter, vægte, trisser, TRX og elastikker, som de primære redskaber. Hele kroppen vil derfor blive arbejdet igennem. Du kan tilmelde dig løbende.

Nakke / skulderhold

Hvis du har smerter eller spændinger i skulder eller nakke, så anbefaler vi, at du tilmelder dig dette nakke/skulder-hold. Holdet sigter imod at styrke og stabilisere nakke og skulder.

Træningen finder sted tirsdage kl. 18.00 – 19.00 og fredage kl. 16.00 – 17.00. For 850,- får du 10 x holdtræning. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Husk, at du kan tilmelde dig løbende.

Forebyg faldrisikoen

Dette hold henvender sig til ældre, som ønsker at forebygge faldrisikoen gennem øvelser og træning. Udfaldet af træningen er, at man har mindre risiko for at falde og slå sig alvorligt. Ring til klinikken på 98 13 32 80 og hør mere om holdet. Du skal ligeledes tilmelde dig via telefon. 

For 1180,- får du 10 gange træning med tests før/efter samt vejledning af Thomas. Kontakt os på 98 13 32 80 for tilmelding eller for at høre nærmere.

Husk, at du kan tilmelde dig løbende.

Balance- & stabilitetstræning

Dette træningstilbud er til folk, som har lænde- eller bækkenproblemer. Der vil blive taget hensyn til den enkeltes behov under holdtræningen.

Tilmelding kan ske løbende.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Træning for gravide

Træning til dig, der er gravid og som er hæmmet pga. bækkenløsning/bækkensmerter eller rygsmerter. Træningen afholdes af Pernille Koldsø, som har mange års erfaring med fødselsforberedelse, før- og efterfødselstræning og behandling af bækkensmerter. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.