Effektiv fysioterapi i Aalborg

Vi går op i DIN sundhed og velvære og har mange års erfaring med fysioterapi til alle aldersgrupper. Vi er din lokale fysioterapeut i Aalborg!

Velkommen til Fysioterapeuterne Sundhedens Hus

Når du kontakter klinikken, foretages en konkret og individuel sundhedsfaglig vurdering af dit behov for undersøgelse, behandling mv.

Vi tilbyder:

  • Fysisk konsultation
  • Telefonkonsultation
  • Videokonsultation

Når du møder på klinikken, bedes du huske:

  • Medbringe eget lagen/håndklæde 
  • Aflys din tid, hvis du er syg
  • Sprit hænder ved ankomst på klinikken

Afbud

  • Husk senest at melde afbud kl. 09:00 på dagen for ikke at blive opkrævet et udeblivelsesgebyr.

    Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

    Telefontider: Alle hverdage 08:00-18:00

     Åbningstider: Mandag til torsdag er 7-20, fredag 7-18.

    Hvordan kan vi hjælpe dig? – Se hvad vi tilbyder

    Fysioterapeuterne Sundhedens Hus er en moderne og central beliggende fysioterapiklinik i Aalborg, med kunder fra hele Nordjylland. Klinikken ejes af Fysioterapeut Sanni Fisker Staaling. Der er på nuværende tidspunkt tilknyttet 6 fysioterapeuter, 3 studerende og 1 chefsekretær samt en receptionist. 

    Klinikken er indrettet med store lyse handicapvenlige lokaler og gode adgangsforhold (elevator, ramape), lukkede behandlingsrum samt en stor træningssal.

    Vi er en klinik i konstant udvikling, hvor der ydes fysioterapi på højt fagligt niveau med forskningsmæssige velunderbyggede behandlingsmetoder udført af fysioterapeuter med en lang efteruddannelse bag sig.

    Klinikken har overenskomst med den offentlige sygesikring, dette betyder at der ydes tilskud til behandlingen, hvis du har en henvisning fra lægen.

    Hvis du ikke vil vente på en henvisning fra lægen, er det også muligt at få behandling uden lægehenvisning. Her skal du dog betale det fulde beløb.

    Der ydes altid tilskud fra ”Danmark” uanset om du har lægehenvisning eller ej.

    Behandlingsformer

    Holdtræning

    Hvem er vi?

    Det er derfor ikke tilfældigt at klinikken er placeret i Sundhedens Hus, hvor der er mulighed for samarbejde mellem de mange specialister indenfor det etablerede sundhedssystem.

    Alle vores patienter får foretaget en grundig undersøgelse, og på baggrund af denne, stillet en diagnose og får herefter en specifik behandling.

    En meget vigtig del af arbejdet på klinikken er den individuelle behandling, som vi kan tilbyde alle vores patienter, og i mange tilfælde indbefatter dette at fysioterapeuten har “hænder på patienterne”.

    En mindst lige så vigtig del af behandlingsforløbet er den træningsterapi vi kan tilbyde i vores moderne og veludstyrede træningssal. Al vejledning og undervisning her varetages af veluddannede fysioterapeuter.