Facebook Nyheder

Fysioterapi Aalborg

Telefon: 98 13 32 80

Mandag - Torsdag: 7.00 - 20.00

Fredag: 7.00 - 18.00

E-mail: fysio@sundhedenshus.dk

FYSIO FLOW i Aalborg

Fysio Flow hold

Kender du fornemmelsen af at skulle varmes op og strækkes igennem, inden kroppen rigtig reagerer og vågner? Eller have ondt hist og pist i kroppen - først i skulder, så i knæ og lidt i ryggen... Så kom og oplev Fysio Flow’ens fantastiske egenskaber på egen krop.

 

Hvad er Fysio Flow træning?

Fysio Flow er en dansk træningsmetode udviklet med afsæt i evidensbaseret praksis, som arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fascier - med det formål at give dig bedre bevægelighed og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Indenunder huden ligger kroppens mange lag af fascie - vores fasciesystem. Fascie findes rundt omkring alt i vores krop, i lange forbundne kæder fra top til tå. En god bevægelighed kræver derfor, at der er et godt "glid" mellem alle disse lag. Det er altså ikke musklerne alene, der står for god bevægelighed, men i høj grad også væsken i bindevævet, der sikre et optimal "sliding system."

Med blide stræk og rolige bevægelser og fokus på åndedrættets gode evner til at afstresse, mobiliseres dit bindevæv - fasciesystemet, så smerter og stivhed i kroppen reduceres, og du kan præstere mere.

 

Bevæg dig smidig, bevæg dig mere.

Du får:
10 lektioner inkl. 10 minutters guidet afspænding som afslutning på små hold med max. 10 deltagere.
Underviser: Certificeret instruktør, fysioterapeut Helene Aagaard Espensen

Pris: 1 gang for 110 kr. eller 10 gange for 850 kr.

Hvis du er medlem, giver sygeforsikringen "Danmark" tilskud.

Tidspunkt:
Holdet er hver mandag kl. 18-19 med start den 14. januar.

 Ring til os hvis du har spørgsmål til holdet og/eller meld dig til på tlf. 98 13 32 80. Men skynd dig, der er maksimalt 10 pladser og allerede gang i bookingen. 

Vi glæder os til at se dig!

DSC 3243 1585 1050