Facebook Nyheder

Fysioterapi Aalborg

Telefon: 98 13 32 80

Mandag - Torsdag: 7.00 - 20.00

Fredag: 7.00 - 18.00

E-mail: fysio@sundhedenshus.dk

Links

Privatlivspolitik


Utilsigtede hændelser


Patientforsikringen

Patientforsikringen er en uafhængig forening. Vores opgave er at hjælpe pati1enter, der er kommet til skade i forbindelse med en behandling.

http://www.patientforsikringen.dk/


Danske Fysioterapeuter

Foreningen er fag- og interesseforening for godt 9.000 fysioterapeuter i Danmark. Omkring 80 procent af fysioterapeuterne arbejder inden for det offentlige, på sygehuse, plejehjem, kommuner, BST m.v., mens godt 20 procent ejer eller er beskæftiget i private fysioterapeutiske klinikker.

http://www.fysio.dk/


Krop & Fysik

"Krop og Fysik" er et magasin der handler om sundhed og trivsel, hvordan man holder sig i form, om hvordan man bliver rask efter en evt. sygdom eller skade og om forebyggelse og trivsel.

http://www.krop-fysik.dk/


Gigtforeningen

Gigtforeningen arbejder for at bekæmpe gigtsygdomme og deres konsekvenser og skabe fokus på sagen. Både til nytte for samfundet og for at hjælpe mennesker til at bevare livskvaliteten og en stærk krop, så de mest muligt kan leve det liv, de har lyst til - også når det begynder at gøre ondt.

http://www.gigtforeningen.dk/


Kontinensforeningen

Foreningen har til formål at varetage interesser for urin- eller afføringsinkontinente og at bryde tabuet omkring l idelsen.

http://www.kontinens.dk/


Sundhed

Sundhed.dk er det offentlige sundhedsvæsen på internettet.Intentionen er at skabe en fælles elektronisk hovedindgang til sundhedsvæsenet, der kan sikre øget indsigt og dialog mellem borgeren og sundhedsvæsenet og samtidig understøtte den elektroniske videndeling og kommunikation internt i sundhedsvæsenet.

http://www.sundhed.dk/


Motion-Online

Materialet til Motion-online bliver leveret af folk, der kan betragtes som eksperter indenfor deres felt. Skribenterne på Motion-online har alle et teoretisk fundament på akademisk niveau og en mangeårig praktisk erfaring med træning. Hvor det er relevant, vil materialet på Motion-online være forskningsbaseret.

http://www.motion-online.dk/


Nyheder & information

Utilsigtede hændelser - info

Telefon- og videokonsultation hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus

Fysioterapeuterne Sundhedens Hus kan nu tilbyde telefonkonsultationer og vi… læs mere

Kostvejledning & vægttabsprogram

læs mere

Gavekort til massage

Glæd dig selv eller en du holder af Igen i år tilbyder vi wellness-mass… læs mere