Facebook Nyheder

Fysioterapi Aalborg

Telefon: 98 13 32 80

Mandag - Torsdag: 7.00 - 20.00

Fredag: 7.00 - 18.00

E-mail: fysio@sundhedenshus.dk

Hold & tilmeldning

Fysio Flow

Kender du fornemmelsen af at skulle varmes op og strækkes igennem, inden kroppen rigtig reagerer og vågner? Eller have ondt hist og pist i kroppen - først i skulder, så i knæ og lidt i ryggen... Så kom og oplev Fysio Flow’ens fantastiske egenskaber på egen krop.

 

Hvad er Fysio Flow træning?

Fysio Flow er en dansk træningsmetode udviklet med afsæt i evidensbaseret praksis, som arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fascier - med det formål at give dig bedre bevægelighed og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Indenunder huden ligger kroppens mange lag af fascie - vores fasciesystem. Fascie findes rundt omkring alt i vores krop, i lange forbundne kæder fra top til tå. En god bevægelighed kræver derfor, at der er et godt "glid" mellem alle disse lag. Det er altså ikke musklerne alene, der står for god bevægelighed, men i høj grad også væsken i bindevævet, der sikre et optimal "sliding system."

Med blide stræk og rolige bevægelser og fokus på åndedrættets gode evner til at afstresse, mobiliseres dit bindevæv - fasciesystemet, så smerter og stivhed i kroppen reduceres, og du kan præstere mere.

 

Bevæg dig smidig, bevæg dig mere.

Du får:
10 lektioner inkl. 10 minutters guidet afspænding som afslutning på små hold med max. 10 deltagere.
Underviser: Certificeret instruktør, fysioterapeut Helene Aagaard Espensen

Pris: 1 gang for 110 kr. eller 10 gange for 850 kr.

Hvis du er medlem, giver sygeforsikringen "Danmark" tilskud.

Tidspunkt: 
Holdet er hver mandag kl. 18-19 med start den 14. januar,
der starter jævnligt nye hold op, kontakt os for mere information.

Ring til os hvis du har spørgsmål til holdet og/eller meld dig til på tlf. 98 13 32 80. Men skynd dig, der er maksimalt 10 pladser og allerede gang i bookingen. 

Vi glæder os til at se dig!

 

GLA:D-hold - til dig med smerter i knæ eller hofte

Denne træningsform henvender sig til dig, der har artrose i knæ og/eller hofte. Bjørm Krogh Binderup og Niklas Diget  hjælper med at mindske symptomer og forbedre funktionen i dine led. Du kan læse mere om GLA:D-koncpetet her. 

Tilmelding skal ske via henvendelse på: 98 13 32 80. 

Priser: 
2148,39,- med henvisning
2.500,- uden henvisning

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Fysisk træning for ældre med hjerte og/eller lungeproblemer

Du bliver en del af et lille hold, hvor du er i fokus. Øvelserne og træningen tilrettelægges individuelt med rådgivning fra Bjørn K. Binderup, som er en erfaren fysioterapeut. Træningen består af både konditions- og styrketræning.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

TRX-træning

Vores erfarne TRX-træner Niklas er centrum for TRX-holdtræning. Holdet er for alle, der vil forbedre deres styrke og kondition gennem effektiv træning. Niklas hjælper dig med individuelle tilpasninger undervejs, mens det primære fokus vil være på styrke og stabilisering af rygsøjle, skuldre og knæ.

Træningen finder sted mandage fra 17.00-18.00 og onsdage fra 19.00-20.00. Holdet koster 850,- for 10 gange træning.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Pilates

Trænger du til, at styrke muskelkorsettet? Pilates er en blid men effektiv træningsform, som styrker hele kroppens muskulatur. Træningen varetages af en autoriseret fysioterapeut. 

Tilmelding kan ske løbende.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Ryghold 

RYGHOLD v/ Bjørn Krogh Binderup

Rygholdet er for dig der:

• Har smerter i ryggen

• Ønsker at forebygge og styrke din ryg

På rygholdet vil du lære, hvordan din ryg kommer til at fungere bedst muligt gennem undervisning i styrketræning, stabilisering af muskler på for- og bagside af rygsøjlen samt ergonomi.

Træningen vil foregå i vores velindrettede træningssal med anvendelse af store bolde, måtter, vægte, trisser, TRX og elastikker, som de primære redskaber. Hele kroppen vil derfor blive arbejdet igennem. Du kan tilmelde dig løbende.

 

Nakke / skulderhold

Hvis du har smerter eller spændinger i skulder eller nakke, så anbefaler vi, at du tilmelder dig dette nakke/skulder-hold. Holdet sigter imod at styrke og stabilisere nakke og skulder.

Træningen finder sted tirsdage kl. 18.00 - 19.00 og fredage kl. 16.00 - 17.00. For 850,- får du 10 x holdtræning. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Husk, at du kan tilmelde dig løbende.

 

Forebyg faldrisikoen 

Dette hold henvender sig til ældre, som ønsker at forebygge faldrisikoen gennem øvelser og træning. Udfaldet af træningen er, at man har mindre risiko for at falde og slå sig alvorligt. Ring til klinikken på 98 13 32 80 og hør mere om holdet. Du skal ligeledes tilmelde dig via telefon. 

For 1180,- får du 10 gange træning med tests før/efter samt vejledning af Thomas. Kontakt os på  98 13 32 80 for tilmelding eller for at høre nærmere.

Husk, at du kan tilmelde dig løbende.

 

Mor/barn løb

Hvis du har haft bækken-/eller rygsmerter under din graviditet, er det en god ide allerede at starte med træning under din barsel. Vil du gerne igang med træningen, men er udfordret i forhold til at have den lille med, så er dette hold ideelt for dig. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Stabilitetstræning

Dette træningstilbud er til folk, som har lænde- eller bækkenproblemer. Der vil blive taget hensyn til den enkeltes behov under holdtræningen.

Tilmelding kan ske løbende.

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Træning for gravide

Træning til dig, der er gravid og som er hæmmet pga. bækkenløsning/bækkensmerter eller rygsmerter. Træningen afholdes af Pernille Koldsø, som har mange års erfaring med fødselsforberedelse, før- og efterfødselstræning og behandling af bækkensmerter. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

 

Skånetræning for XXL kvinder

Vi tilbyder skånetræning for XL og XXL kvinder. Gennem gymnastik vil der være hensynstagen til skavanker, fokus på kredsløb og muskelopbygning. 

Ring til klinikken på 98 13 32 80 for tilmelding.

Nyheder & information

Utilsigtede hændelser - info

Telefon- og videokonsultation hos Fysioterapeuterne Sundhedens Hus

Fysioterapeuterne Sundhedens Hus kan nu tilbyde telefonkonsultationer og vi… læs mere

Kostvejledning & vægttabsprogram

læs mere

Gavekort til massage

Glæd dig selv eller en du holder af Igen i år tilbyder vi wellness-mass… læs mere