Facebook Nyheder

Fysioterapi Aalborg

Telefon: 98 13 32 80

Mandag - onsdag: 7.00 - 20.00

Torsdag - fredag: 7.00 - 18.00

E-mail: fysio@sundhedenshus.dk

Rygundersøgelse

Vi foretager rygundersøgelser

Hvis du oplever problemer med ryggen, kan du få foretaget en rygundersøgelse/rygudredning af en af vores fysioterapeuter på vores klinik i Aalborg.

 

Hvorfor opstår smerterne?

Rygsmerter kan blandt andet opstå, når ryggen overbelastes over en længere periode eller ved en enkelt voldsom belastning. Rygsmerterne kan både være kortvarige og langvarige, og komme med jævne mellemrum eller kun opstå denne ene gang.

Der er desuden mange, der får rygsmerter pga. forkerte arbejdsstillinger eller forkerte løft. Det er derfor en god ide ofte at variere dine arbejdsstillinger samt anvende gode teknikker, når du skal løfte tunge ting.

 

Hvad kan du selv gøre?

Der er en række ting, som du selv kan foretage dig, for at forebygge eller lindre smerter i ryggen. Selvom du oplever smerter i ryggen, er det en god ide at holde dig i gang. Du kan med fordel putte noget koldt på ømme områder. Derudover er det en god ide med træning, hvis du ofte oplever rygsmerter.

I forbindelse med rygundersøgelse/rygudredning, giver vi gode råd og vejledning til vores kunder i Nordjylland, så de får de rette redskaber til at forbedre tilstanden. 

Rygundersøgelse og genoptræning af ryg i Aalborg

Behandlingsformer

Fysio Flow

Fysio Flow hold Kender du fornemmelsen af at skulle varmes op og strækkes i… læs mere

Ryghold

NYT RYGHOLD v/ Bjørn Krogh Binderup Rygholdet er for dig der: • Har smerter… læs mere